Tratament Tintus cu Lipo-Flavonoid

Ce este Tinitus?

Tinitusul este un zgomot de diverse feluri (tiuit, vajait, pulsatil etc.) care pare sa provina din ureche sau cap. In multe cazuri aceasta nu este o problema grava, ci mai degraba un inconvenient care in cele din urma se rezolva. Cu toate acestea, tinitus poate reprezenta o conditie medicala destul de grava care afecteaza sanatatea.

Acesta semnaleaza deseori prezenta unei alte boli in organism, si de obicei un simptom al unei conditii de baza. Aproape 36 de milioane de americani si 1.5 milioane de romani sufera de aceasta tulburare. I toate cazurile doar persoana afectata poate auzi zgomotul.

Lipoflavonoid Plus este singurul tratament 100% natural care ajuta la imbunatatirea simptomelor cauzate de Tinitus sau Sindromul Meniere.

Unele sunete sunt normale

In cazul in care o persoana intra intr-o cabina izolata fonic si zgomotul exterior normal este diminuat, el sau ea devine constient de aceste sunetele normale. Noi, de obicei, nu suntem constienti de aceste sunete normale ale corpului, deoarece zgomotul ambiant le mascheaza. Orice corp strain in urechea externa care blocheaza sunetul exterior ne va determina sa fim mai constienti de sunetele din capul nostru.